/customers/libidofk.com/libidofk.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Sesongoppkjøringen 2013

Sesongoppkjøringen 2013

… er i gang! Nivået i 6. divisjon kommer til å bli rekordhøyt i år, og hvis vi skal kjempe om en topp 3 plassering, må vi begynne treningen nå. Nøkkelen til et godt Libidolag i 2013 kommer til å ligge i antall treningsøkter per uke, per mann. Vi er i en alder der helsen er viktigere enn noensinne. Det er ikke kun i Libido sin interesse at du er i god form. Din levealder kan økes med flere år hvis du tar kroppen din seriøst. Om det er fotball, styrke, ski- eller tur-gåing som er din greie, spiller ingen rolle. Bare tren!

Trening
Det ser ut til at vi får tildelt tirsdager fremover. 20 eller 20.30 (sms kommer på tirsdag). Men når sesongen begynner, er dette en kampdag for aldersbestemt fotball, så da kan det være vi får onsdagene tilbake. Ikke optimalt, men sånn er det. Dette åpner for en trening til. Torsdag eller fredag. Etter at Follese2 ble lagt ned, tror jeg det finnes veldig mange spillere som trenger en trening å gå til. Derfor kan vi arrangere en tors/fre trening på hel bane som er åpen for alle. Det er 3 mnd til seriestart. Det høres lenge til, men det går jævlig fort! PS: Klærene vil bli utdelt på treningene fremover.

Treningskamper
Jeg ønsker mange treningskamper før sesongen starter. En i januar, 3 i februar og 3 i mars kan være et utgangspunkt. Dette kan høres skremmende mye ut, men vi vil kjøre en del av kampene i treningstiden vår. Om været tillater det.
Hasunds Hund ønsker 2 kamper. En hjemme og en borte. Erdal har meldt sin interesse. Ramsøy og Apollo bør vi få til. Hetlevik er alltids en slager. Stig har dialog med Hasunds. Jeg med Hetlevik. Daniel med Erdal. Er det noen som kjenner andre kontaktpersoner?

Formasjon
Hvilke formasjon skal vi spille i år? 4-4-1-1? 4-4-2 eller 4-5-1? 3-5-2? Det hadde vært gøy å drille inn en formasjon tidlig! For å ha noe fast å jobbe imot

Denne artikkelen er kategorisert under Trening. Bokmerk permanent lenke. Stengt for kommentarer og trackbacks.

21 kommentarer

 1. Linz
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 17:37 | Permalink

  Satser på å være dorligere trent enn noensinne, men om tirsdagen kunne vært 20.30 istedet for 20.00 rekker jeg det grunnet jobb. En dag til kunne jo gjort underverker da jeg hverken går på ski eller trener annet enn høyrehånden.(ingen jenter som leser her inne sant?)

 2. Geir R
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 18:01 | Permalink

  Tirsdag kl. 20 hadde vært fint, det har med transporten hjem. Treninger tirsdag og torsdag, eller onsdag og fredag. Perfekt!
  Formasjon: Kommer an på stallen vår fremover, jeg er tilhenger av 4-4-2 hvis vi kan ha en hengende spiss. Men våre ferdigheter tilsier 4-5-1.
  Jeg har endelig blitt kvitt betennelsen i hælen, og skal begynne å prøve meg igjen på fotballtrening.

 3. Olekå
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 20:42 | Permalink

  Veldig bra for oss urbane at treningene e ferdig halv ti pga broen.
  Kamp e alltid gøy, satser på å være med på alle!

  Kenneth ringte og sa han hadde, sitat: Driiiiitlyst til å spille 4 treningskamper mot Mathopen. Sitat slutt. :)

 4. Kenneth
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 21:05 | Permalink

  Spiller liten rolle for meg om det blir trening på tirsdager eller onsdager, men liker best å trene så seint som mulig, altså 20.30. Kjipt at vi stort sett aldri får trene på stor bane. Det ryktes at det er ledig treningstid på full bane i Skogen og at det også er billigere enn på Erdal. Jeg synes det høres ganske greit ut, men så har jo jeg aldri vært helt god i hodet, da.

  Angående formasjon liker jeg best den defensive tryggheten i 4-5-1, men skjønner at de offensive spillerene vil kjøre på fremover. Vi slapp inn omtrent 300 mål forrige sesong, så jeg tenker at vi enten må spille mer defensivt, eller rett og slett forsterke stallen litt, selv om det gjerne går ut over min egen spilletid. Det gjør egentlig ikke så mye. Kjekt å sitte på benken og le av de som ikke helt får det til på banen, også.

 5. Dag-Erik
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 22:09 | Permalink

  Etter hver eneste trening tenker jeg: “Kjære Dag-Erik, du er nå kun ett hakk bedre enn en rundingsbøye. Enten må du begynne å trene mer, eller så må du legge opp”. Jeg vil prøve 2 dager i uken hvis det blir aktuelt. Forsåvidt samme om det blir 20 eller 2030 for meg. Formasjon: 4 – 4 – 1 -1. En på topp blir tynt, mens fem på midten gir fordeler både defensivt og offensivt. Denne formasjonen blir et sted midt i mellom 2 spisser og fem på midten. Vi MÅ ha fire bak. Tror jeg. PS. Vil gjerne ha treningsklærne på tirsdag om mulig :)

 6. Tommy
  Skrevet 13. January, 2013 klokka 23:01 | Permalink

  Er med å trene 2 i uken. skogen har et godt underlag som funker veldig bra for meg. 4 i forsvar, og gå for balanse på midten. :-)

 7. Skrevet 13. January, 2013 klokka 23:28 | Permalink

  Stig skal høre med Follese ang banekapasitet. Vi kan eventuelt trene der, og spille kamper på Erdal. Fordelen med Erdal i mine øyne, er at banen er som en stor ballbinge. Det er gjerder/mur rundt HELE banen. På Follese er det åpent over alt! Mye tid tapt i ballhenting. MEN, dette er bagateller. Vi får ta det vi får.
  Treningskamper mot Mathopen, LøvHam( Nå Løvstakken), Loddefjord og Olsvik bør vi fikse :p

 8. per
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 09:07 | Permalink

  For meg passer set ypperlig å trene tirsdager 2030. Erdal eller Follese er et fett, men vi må ha garderober. For min del blir det ikke aktuelt å trene mer enn en gang i uken, men om det blir to treninger kan jeg flekse hvilken dag som passer fra uke til uke.

  Når det gjelder formasjon er jeg glad i 442. Noe jeg synes vi må ha fokus på, er presshøyden. Vi har vel aldri hatt noen klar strategi på hvor høyt vi skal stå med laget, men jeg tror vi vil ta mange flere poeng med to spisser som orker å jage sidebacker/midstoppere rundt 16-meter. Da vil forsvarerne ofte få panikk og lempe ballen opp mot TROLEDAN, som enkelt kan plukke den ned. Ja, vi i forsvar er trege, men jeg tror midtbanen vil ta av mye av trøkket da de får bedre arbeidskår

 9. Geir R
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 10:20 | Permalink

  Per: Sier du at jeg er treg? ;)

 10. Mats
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 10:23 | Permalink

  Det viktigste med treningskamper fremover er at de planlegges litt frem i tid. Når Libido må snu seg på en dag eller to så sliter vi med å stille lag. Kjedelig å “jobbe” med å få folk til å stille og skrape sammen en gjeng på 11-12 stk i siste liten. Spesielt når vi er ca 25 aktive spillere.

  Nå skal ikke jeg krisemaksimere og være negagiv før vi begynner, men i den alderen og familisituasjonen de fleste er i nå så er har vi ikke samme endringskapasitet som en singel, barnefri, skadefri og topptrent 22åring. Vi må få en dato litt frem i tid slik at vi kan sette av tid :)

  Ellers så er det fint om trenerteamet kjører løpet og bestemmer formasjon. Kjør diktatur i 2013 :) enig med Dag-Erik at 4 bak er et must :)

  Treninger på Follese hadde vært fint det. Tirsdager funker også. Med tanke på stengt bro er det kjekt for oss byfolk at vi er ferdig ca 21.30

 11. Kenneth
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 11:52 | Permalink

  Akkurat dette med stenging av bro skal vel ikke bety så mye. Arbeidet skal etter planen være ferdig slutten av denne uken.

 12. Olekå
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 18:07 | Permalink

  Geir: ALLE sier at du e treg… :)

 13. Daniel
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 20:07 | Permalink

  Formasjon: Def 4 bak, fremover blir det vel litt avhengig av motstander? Ift 1-2 tr i uken, saa kommer jeg kun til aa stille paa en tr pr uke. Er mye paa reisejobb fremover, saa blir vanskelig aa faa til noe mer.
  Masse tr kamper!

 14. Skogen
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 22:03 | Permalink

  Mitt forslag er 4-4-2. 6. div er kjent for å spille usannsynlig rask fotball (det er mulig at en utbredt Hawaii-fotball er årsaken). Selv med vår gudde midtbane er ikke alltid forflytningen rask nok og vi blir ofte veldig baktunge og scorer lite mål. Resultatet er i alle fall at våre spillere er i samme rom der det ikke nødvendigvis er så mye action.

  Eg sier som SAF angrep er beste forsvar.

  Vil prøve å delta på så mye som mulig, men er en del på jobbreiser.

 15. Hennings
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 22:35 | Permalink

  Tirsdag passer like godt som onsdag, og vel så det. Ellers skal eg prøve å være med på så mye som mulig av treninger og kamper. Ask er vel også en god kandidat som motstander.

 16. Marius
  Skrevet 14. January, 2013 klokka 22:54 | Permalink

  To treninger: er for det meste med. Men da må vi vente med å invitere ikke-Libido-stjerner til vi ser hvor mange vi stiller selv, evt om vi har full bane. Vi er jo for mange på trening nå.
  Treningskamper: stort sett ikke med i helger.
  Formasjon: bra å bestemme nå og øve frem mot sesongen. 4-5-1 /4-4-1-1 funker hvis minst en indreløper og en ving tar masse offensivt ansvar og er med på kontringer. Når vi mangler de løpssterke spillerne bør vi spille 4-4-2 for å kunne holde ballen oppe mens resten lunter etter. Even er forresten rå til å holde på ballen, og vil gi oss mer å spille på i år.

 17. Asbjørn
  Skrevet 15. January, 2013 klokka 14:56 | Permalink

  Så lenge knærne mine holder så stiller jeg på alle treninger uansett, men er forsåvidt ikke begeistret for den nye treningsdagen, men stiller som sagt uansett.
  Formasjon foretrekker jeg 442 eller 433 (4-5-1-ish), men er vel litt greit om trenerteamet ser på hva slags type spillere stallen består av og hvem som stiller til kamp….
  Hørte også noen nevne noe om poengliga på treningene. Det kunne hjulpet å få opp intensiteten siden kondistrening er uaktuelt, fotball på fotballtreninger ftw fo’sure yolo!

 18. Dan Fredrik
  Skrevet 15. January, 2013 klokka 21:49 | Permalink

  Ønsker trening klokken 8, men halv 9 er også ok. To treninger i uken er musikk i mine ører. Kjør på!!!

 19. Marius
  Skrevet 16. January, 2013 klokka 11:03 | Permalink

  Forresten er det vel mye bedre om trening nr 2 blir torsdag enn fredag?

 20. marius
  Skrevet 18. January, 2013 klokka 09:02 | Permalink

  Lars: Jeg har en målgivende i år. Ferdigscoret til Tommy helt utpå sidelinjen 60 m fra mål.

 21. Joakim
  Skrevet 21. January, 2013 klokka 12:02 | Permalink

  Til Lars; SK Mann er klare for en treningskamp visst dere kan stille med bane. Kontakt meg på tlf 40491127 visst dette høres interessant ut.

  Mvh
  Joakim, trener SK Mann

 • Neste kamp

  Ingen flere kamper.

 • Lagtabell

  # Lag k f p
  1 Hetlevik 14 26 31
  2 Mathopen 15 24 30
  3 Kjøkkelvik 13 7 22
  4 Ask 12 7 22
  5 Eidsvåg2 14 -3 22
  6 Myrdal 13 1 18
  7 Skogsvåg 13 -14 14
  8 NFjell2 13 -25 7
  9 Libido 12 -23 4
  10 Nymark2 0 0 0

  Se full tabell

 • Kampstatistikk

  DateOpponentResult
  27. sep Ask 5 - 1
  20. sep Kjøkkelvik 1 - 5
  17. sep Hetlevik 0 - 5
  13. sep Mathopen 6 - 2
  2. sep Eidsvåg2 1 - 6
  29. aug Skogsvåg 3 - 2
  23. aug Nymark2 2 - 3
  15. jun NFjell2 0 - 7
  9. jun Ask 1 - 2
  30. mai Kjøkkelvik 1 - 0
  24. mai Mathopen 3 - 3
  9. mai Hetlevik 4 - 0
  3. mai Skogsvåg 1 - 3
  1. mai Nymark2 3 - 5
  26. apr Eidsvåg2 4 - 1

  Libido har scoret 26 mål og sluppet inn 54 mål.

 • Hallvards løfte

  Årets løfte er 33, eller mindre, baller som skal plukkes ut av noten.

  Hallvard har til nå sluppet inn 54 av 33 mulige.

 • De neste 4 kamper

  DateOpponentArena
 • Poengligaen

  # Spiller Poeng
  1 Engevik 11
  2 LarsHD 8
  3 Erlend 7
  4 Lars-Erik 6
  5 Marius 5
  6 Christoffer 5
  7 Geir 5
  8 Asbjørn 5
  9 Terje 5
  10 LarsGD 5
  11 Tommy 4
  12 Hallvard 3
  13 Thomas 3
  14 Eivind S 2
  15 Dag 1
  16 Daniel 1
  17 Åsmund 1
  18 TrondE Føli 1
 • Målpoeng

  # Spiller Målpoeng
  1 Lars-Erik 8
  2 LarsHD 7
  3 LarsGD 7
  4 Christoffer 4
  5 Thomas 4
  6 Tommy 3
  7 Ole-K 3
  8 Øyvind B. 2
  9 Henning 1
  10 Håvard 1
  11 Geir 1
  12 Erlend 1
  13 Asbjørn 1
  14 Engevik 1
 • Toppscorer

  # Spiller Mål
  1 LarsHD 5
  2 Lars-Erik 5
  3 LarsGD 4
  4 Christoffer 3
  5 Thomas 2
  6 Henning 1
  7 Geir 1
  8 Ole-K 1
  9 Håvard 1
  10 Øyvind B. 1
  11 Tommy 1
 • Målgivende

  # Spiller Målgivende
  1 LarsGD 3
  2 Lars-Erik 3
  3 LarsHD 2
  4 Tommy 2
  5 Ole-K 2
  6 Thomas 2
  7 Christoffer 1
  8 Øyvind B. 1
  9 Asbjørn 1
  10 Engevik 1
  11 Erlend 1
 • Sponsorer

 • Libido er 31 aktive spillere:

   Keeper
  • 1 – Daniel
  • 1 – Hallvard

  • Forsvar
  • 2 – Stig
  • 6 – Joss
  • 8 – Per
  • 12 – Geir
  • 13 – Erlend
  • 17 – TrondEF
  • 15 – Marius
  • 21 – Dag
  • 27 – Kenneth
  • 42 – PålGD
  • 69 – Mats
  • 75 – ØyvindB

  • Midtbane
  • 4 – OleK
  • 5 – Kjartan
  • 7 – DanFredrik
  • 9 – LarsGD
  • 10 – Lins
  • 14 – Martin
  • 16 – Asbjørn
  • 18 – Tommy
  • 19 – Henning
  • 23 – LarsHD

  • Angrep
  • 3 – ThomasS
  • 11 – Alexander
  • 20 – LarsErik
  • 22 – Dale
  • 14 – Håvard
  • 25 – TrondT
 • Været

 • Kategorier

 • Tidligere innlegg

 • Meta