/customers/libidofk.com/libidofk.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Diverse snusk

Diverse snusk

Hei godtfolk

Et par ting som må luftes.

Treningstid(er)
Utetreningene på onsdagene kan flyttes til 19.30 eller 20 om vi ønsker det. Uten at jeg har fått det bekreftet, kan det se ut til at det trener ett juniorlag på ene halvdelen, så da har vi ikke hel bane før kl 21.30. Vi skal forhøre oss om det er mulig å få hel bane andre dager, for når sola begynner å skinne, kommer vi til å være 18-20 stykk på trening. Og da er det for lite med kun en halvdel
Innetreningene vurderer jeg å kutte etter februar. Oppmøtet sist var 6 stykker. Da er det nesten ikke vits.
Og skal vi trene 2 ganger ute, må folk være flinkere å prioritere. Jeg mistenker litt at mange ønsker å ha TILBUD om 2 treningsøkter, men ikke ha tid til å prioritere begge. Men jeg skal først å fremst komme til bunns i NÅR det eventuelt kan trenes. Stig? Kan du mase mer på dem? :p

Soccer babes

Årsfesten er på stell. Rune og Frode Langhelle (vår faste lydmann og broren) feirer 30 og 35 årsdag fredagen, så vi har tenkt å dele leien på lyd og lys! Gunstig, dog jeg mistenker at vi kommer til å bli møtt av et helvetes snøras av et lokale på lørdags formiddag. Sist jeg sjekket, var ikke rune den som stod opp kl 10.00 for å rydde :p Men DET fikser vi enkelt

Libidofilmen er også delvis i rute. Jeg utsetter det perfekt dag for dag, og snart må tidenes skippertak taes. Vi har akkurat like mye på tape som i fjor (i minutter), men det har ikke blitt filmet med stativ, noe som senker kvaliteten på klippene betraktelig. DV’ kameraet har også tatt kvelden, og de har sluttet å selge slikt. Så til neste år har vi kun ett alternativ, og det er å filme med HD cam. Min data er ikke kraftig nok til å redigere slikt, så en eventuell løsning på dette må vi tenke litt på. AKkurat nå har jeg film og filming LITT VEL langt opp i halsen, så vi kan godt snakke om det RETT før sesongstart :p

Ruben Greffel kontaktet meg her forleden, angående fyrverkeri til årsfesten vår. Han ville lage ett lite “show” i 23-00 tiden. Ett par tusenlapper, så får vi et fint show. Han jobber for dem som hadde fyrverkeriet på Lost Weekend i fjor, og de er sinnsykt flinke. Fyrverkeriet kan du se HER. Noe interesse for det?

I 2011 sesongen kommer vi til å fordele spilletiden litt anderledes. De som møter opp på trening jevnt og trutt deler på å spille 50/50 som før, mens de som kommer på trening en gang i skuddåret, kommer til å få tilsvarende lite spilletid. Jeg vet at folk som trener hver trening, syns det er kjipt å bli byttet ut halvveis med en som omtrent aldri trener. Så dette kommer vi til å gjøre noe med. Det er ikke OFTE dette har vært et problem, og det har ikke kommet masse klager, men vi kjører en sånn plan fremover.

Når det kommer til treningskamper, er målet å ha en kamp hver helg fremover. MEN snøen må forsvinne først. Hasund Hund-kampen til helgen blir avlyst grunnet ustabile værmeldinger.

Har du noe på hjertet? Jeg har tømt mitt :)

Denne artikkelen er kategorisert under Trening. Bokmerk permanent lenke. Stengt for kommentarer og trackbacks.

17 kommentarer

 1. Åge
  Skrevet 17. February, 2011 klokka 10:46 | Permalink

  Kan vi få treningstid samtidig med det lagert som er avbildet. Er det Libido Damelag eller Erdal Damelag dette her ? he he

 2. Tommy
  Skrevet 17. February, 2011 klokka 12:05 | Permalink

  Jeg er av den oppfatning at vi må spille fotball for å bli god i fotball. Men tror de fleste kan være enig med meg i at de fleste på laget, inkludert meg selv, sannsynlig hvis ikke blir så sinnsykt mye bedre i fotball med årene. (med trening hver dag er alt mulig, selvsagt.)

  Inviter defor alle libidoer til sykkel turer noen ganger i uken( skal prøve). Der er vi ikke avhenging av treningstider og leie av bane, og det er sykt bra trening. Kommer til å kjøre på landeveien.
  Har og dronningen like ved meg, den er fin å har konkurranse på..

  Kanskje dette ikke er i libido ånd, men det er jo digg kunne løpe i 15min uten å bli helt fuckt up..

  Høres kanskje litt seriøst ut, men poenget mitt er jo at det finnes alternativer til fotball trening hvis vi vil trene flere ganger i uken. Mye kan vi gjøre sammen. Ikke alle som har sykkel men de fleste har jogge sko. Løpe opp dronningen er ikke så kjedelig som å løpe på asvalten.

  takk :)

 3. Skrevet 17. February, 2011 klokka 15:26 | Permalink

  Jeg løp Haugland – Ask – Dronningen – Haugland sikkert 40 ganger i fjor! Og kommer til å fortsette med det i år. Hadde vært kjekt å IKKE løpe alene :) Dronningen opp skal jeg og være med på. I mai/juni. Meeeen kjenner jeg libido rett, hater 98% å løpe utenom fotball. De fleste hater å løpe i fotball og…

 4. Dag-Erik
  Skrevet 17. February, 2011 klokka 17:41 | Permalink

  Jeg er en av dem som har lyst på to treninger i uken fordi jeg vil spille fotball to ganger i uken (for å unngå å bli dårligere enn jeg er). Men begynner vel å innse at det blir vanskelig å få til med bakgrunn i det ELENDIGE treningsoppmøtet som har vært i det siste. Skjerpings til de som ikke GIDD å komme på trening før gradestokken kryper opp på 15 og solen skinner. Flott at vi begynner med spilletid i forhold til treningsoppmøte, men om sommeren pleier ikke treningsoppmøte være noe problem. Derfor må også treningsoppmøte om vinteren tas med i regnestykket. Mener jeg.

  Festen blir GUDD! Som vanlig.

 5. Skrevet 17. February, 2011 klokka 18:45 | Permalink

  Treningsoppmøte: Jeg er fremdeles skadet, og stiller av den grunn ikke. Føler jeg ellers har stilt i det som har vært av sludd og drittvær. Er uansett enig i at treningsoppmøte skal belønnes med spilletid, så jeg tar min turn på benken.

  Årsfest: Jeg sier nei til fyrverkeri. Ideèn er knallgod, men jeg er redd ting er i ferd med å komme ut av kontroll. Foreløpig deltar 376 på FB siden, mens 276 deltar kanskje. Ja, så er det noen hundre vi venter svar på. Nå er det vel ikke realistisk at alle disse kommer, men vi skal huske på et par ting: Grunnen til at det har gått bra hver fest vi har hatt, er at vi har kjent alle som har kommet, og at disse har vært noenlunde voksen. I tillegg har det ikke vært mer enn ca 100 stk. Jeg synes vi skal huske på at festen først og fremst er for å feire Libido, ikke lage vinterversjon av Lost Weekend.

  Der hørtes jeg veldig sur ut, men det er jeg ikke altså.

 6. Skrevet 17. February, 2011 klokka 22:07 | Permalink

  Dersom vi kjører fyrverkeri likevel, foreslår jeg at vi leier inn en vakt. Da har vi alt på det rene. Det kan jo være politiet stikker innom en tur. Full fest og fyrverkeri like ved veien.

 7. Stig
  Skrevet 17. February, 2011 klokka 23:12 | Permalink

  Enig med Per om at vi bør unngå full overbooking. Noe kontroll bør vi ha. Siste 2 år har vi hatt 160-170 innom ifølge gjestelisten vi har skrevet underveis. 200 er vel en smertegrense. Forøvrig bør vi tenke på å ha 2 vakter. Noen som kjenner noen,som ikke skal på festen?(som om de finnes) Dette blir da itillegg til vår vanlige dugnadstjeneste i døren.

 8. Åge
  Skrevet 18. February, 2011 klokka 10:59 | Permalink

  Fyrverkerei er dere spik spenna galen her eller? (sensurert av moderator… for mange folk leser dette forumet) Nå må vi tenke oss om her folkens

 9. Dag-Erik
  Skrevet 18. February, 2011 klokka 11:43 | Permalink

  Hvis vi skal ha inn vakter må det være vakter fra et vaktselskap dersom det skal ha noen formell betydning. Dette koster ca 500-1000 kr timen pr vakt. Å leie inn en eller annen bolekompis (uten vekterkurs og ordensvaktkurs) til å stå i døren er en dårlig løsning, iallefall rent juridisk dersom noe skulle skje. Det koster jo litt, men da kunne de overtatt hele vaktholdet og vi kunne slappet av :)

 10. Skrevet 18. February, 2011 klokka 12:08 | Permalink

  Oki: Sånn ser jeg for meg at dette skal løses! Hvor mange som har sagt “Attending” på facebook er en pekepinn, men ikke et svar, på hvor mange som kommer. Eventen ble laget for nesten 2 mnd, og folk trykker uforpliktende på “Attending”! MEN at det kommer mange folk, det tror jeg! Enig i at vi skipper fyrverkeri. Ville bare drøfte det!

  Slik vi går frem, er at vi har 2 vakter i døren TIL en hver tid. Det har alltid funket bra! Jeg skal sende ut melding til ALLE gjestene om at det blir 18årsgrense. Det skal det også spørres om i døren! Videre bør vi ha en 3′mann på vaktlaget som går rundt i lokalet og rydder litt. Jeg VET at dette høres stress ut, men husk at dette er vår MEST inntektsbringende dugnad whatsoever. Så om vi klarer å få gjennomført denne festen UTEN at politiet er innom, at det blir noe bråk og at ingenting blir ødelagt; Er vi økonomisk sikret for resten av året! DET er målet!

 11. Stig
  Skrevet 20. February, 2011 klokka 12:02 | Permalink

  Min tanke var ikke at vi skulle ha vakter med formell eller jurdisk betydning,men mer et par edru folk som kan ha mer kontroll enn det våre 2 spillere som tar inngangspenger har. Var bare en tanke,men som Lars sier,så kan vi heller kjøre på med en 3. mann som rydder litt i lokalet, og vandrer litt i gangen foran pengeinnkreverene.

 12. Stig
  Skrevet 20. February, 2011 klokka 12:07 | Permalink

  Nå som jeg faktisk har lest artikkelen til Lars,ser jeg at det må ryddes lørdagen også? Har noen noe plan for å bli kvitt boss og flasker fra den festen?Det har alltid vært en utfordring. En ting jeg har lært av de foregående årene er at det ikke er lurt å samle boss og flasker i store, sorte bossekker. Svært uhåndterlig i etterkant,og vankelig å bli kvitt 6-10 sekker med boss. Bedre å samle det i vanlig bæreposer.

  Vasking er vel ikke så nøye,for det blir svært kortsikting;)

 13. Skrevet 20. February, 2011 klokka 17:51 | Permalink

  Nei, vi skal ikke måtte rydde på lørdagen! Det skal være strøkent til vi kommer! Er bare jeg som mistenker dem som skal være der på fredagen for å være litt slappe om morgenen dagen derpå! Men de skal pent få stille og rydde. Det må være perfekt til vi kommer!

  Svarte søppelsekker vel det mest praktiske for ryddingen sin del. Kanskje ikke kastingen, men det har vel alltid funket fint å kaste det nede i strusshamn?

 14. Stig
  Skrevet 20. February, 2011 klokka 23:13 | Permalink

  Nja…. gjordet ifjor,men vi kastet kun halvparten der og fylte opp alle spannene. Tok med meg 4 sekker på jobben,men det er ikke særlig god løsning.

 15. Skrevet 21. February, 2011 klokka 00:40 | Permalink

  Fint. Da fyller vi bare halvparten av spannene i Strusshamn, så tar du 8 sekker med på jobb:)

 16. Geir R
  Skrevet 21. February, 2011 klokka 14:13 | Permalink

  Treningsoppmøte: Enig at de som trener mest bør få spille mest. Men tror ikke oppmøte bare handler om å ikke gidde.
  Jeg trener ikke fotball inne, jeg vil ikke risikere å skade knær og ankler ytterligere. Om vinteren trener jeg alternativt.
  Hvis vi får to treninger ute, på en bane som ikke består av snø og is fremover så er det magnifico.

  Årsfest: Jeg føler vi bør ha en viss kontroll hvis det blir sykt med folk i år. Skal ikke si så mye om fjorårets ryddings, men det var blodig..

 17. Skrevet 21. February, 2011 klokka 15:02 | Permalink

  Geir: De siste 3 utetreningene har vært hatt helt perfekte forhold. Pittelitt snø, men mykt og fint. Innetreningene vet jeg det er mange som sliter. Men vi er fremdeles 26 stykker i stallen. 20 av disse kan ikke slite med dårlig kropp.

 • Neste kamp

  Ingen flere kamper.

 • Lagtabell

  # Lag k f p
  1 Hetlevik 14 26 31
  2 Mathopen 15 24 30
  3 Kjøkkelvik 13 7 22
  4 Ask 12 7 22
  5 Eidsvåg2 14 -3 22
  6 Myrdal 13 1 18
  7 Skogsvåg 13 -14 14
  8 NFjell2 13 -25 7
  9 Libido 12 -23 4
  10 Nymark2 0 0 0

  Se full tabell

 • Kampstatistikk

  DateOpponentResult
  27. sep Ask 5 - 1
  20. sep Kjøkkelvik 1 - 5
  17. sep Hetlevik 0 - 5
  13. sep Mathopen 6 - 2
  2. sep Eidsvåg2 1 - 6
  29. aug Skogsvåg 3 - 2
  23. aug Nymark2 2 - 3
  15. jun NFjell2 0 - 7
  9. jun Ask 1 - 2
  30. mai Kjøkkelvik 1 - 0
  24. mai Mathopen 3 - 3
  9. mai Hetlevik 4 - 0
  3. mai Skogsvåg 1 - 3
  1. mai Nymark2 3 - 5
  26. apr Eidsvåg2 4 - 1

  Libido har scoret 26 mål og sluppet inn 54 mål.

 • Hallvards løfte

  Årets løfte er 33, eller mindre, baller som skal plukkes ut av noten.

  Hallvard har til nå sluppet inn 54 av 33 mulige.

 • De neste 4 kamper

  DateOpponentArena
 • Poengligaen

  # Spiller Poeng
  1 Engevik 11
  2 LarsHD 8
  3 Erlend 7
  4 Lars-Erik 6
  5 Marius 5
  6 Christoffer 5
  7 Geir 5
  8 Asbjørn 5
  9 Terje 5
  10 LarsGD 5
  11 Tommy 4
  12 Hallvard 3
  13 Thomas 3
  14 Eivind S 2
  15 Dag 1
  16 Daniel 1
  17 Åsmund 1
  18 TrondE Føli 1
 • Målpoeng

  # Spiller Målpoeng
  1 Lars-Erik 8
  2 LarsHD 7
  3 LarsGD 7
  4 Christoffer 4
  5 Thomas 4
  6 Tommy 3
  7 Ole-K 3
  8 Øyvind B. 2
  9 Henning 1
  10 Håvard 1
  11 Geir 1
  12 Erlend 1
  13 Asbjørn 1
  14 Engevik 1
 • Toppscorer

  # Spiller Mål
  1 LarsHD 5
  2 Lars-Erik 5
  3 LarsGD 4
  4 Christoffer 3
  5 Thomas 2
  6 Henning 1
  7 Geir 1
  8 Ole-K 1
  9 Håvard 1
  10 Øyvind B. 1
  11 Tommy 1
 • Målgivende

  # Spiller Målgivende
  1 LarsGD 3
  2 Lars-Erik 3
  3 LarsHD 2
  4 Tommy 2
  5 Ole-K 2
  6 Thomas 2
  7 Christoffer 1
  8 Øyvind B. 1
  9 Asbjørn 1
  10 Engevik 1
  11 Erlend 1
 • Sponsorer

 • Libido er 31 aktive spillere:

   Keeper
  • 1 – Daniel
  • 1 – Hallvard

  • Forsvar
  • 2 – Stig
  • 6 – Joss
  • 8 – Per
  • 12 – Geir
  • 13 – Erlend
  • 17 – TrondEF
  • 15 – Marius
  • 21 – Dag
  • 27 – Kenneth
  • 42 – PålGD
  • 69 – Mats
  • 75 – ØyvindB

  • Midtbane
  • 4 – OleK
  • 5 – Kjartan
  • 7 – DanFredrik
  • 9 – LarsGD
  • 10 – Lins
  • 14 – Martin
  • 16 – Asbjørn
  • 18 – Tommy
  • 19 – Henning
  • 23 – LarsHD

  • Angrep
  • 3 – ThomasS
  • 11 – Alexander
  • 20 – LarsErik
  • 22 – Dale
  • 14 – Håvard
  • 25 – TrondT
 • Været

 • Kategorier

 • Tidligere innlegg

 • Meta