/customers/libidofk.com/libidofk.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase1.php Ny treningskamp og ny treningstid

Ny treningskamp og ny treningstid

Vi kjører en treningskamp mot Hetlevik onsdag 28 januar kl 20.00 på Hetlevik stadion! Hetlevik spiller som kjent i 6 divisjon, men dette tar vi som en god utfordring!

Videre har Erdal IL nok en gang lekt med kasteballen sin Libido, og pent flyttet oss til tirsdager kl 20! Dette er forsåvidt greit nok, men vi kan godt undersøke andre baner om onsdag eller torsdag er ledig (Myrane, Hetlevik, Davanger eller Ask). Vi MÅ ikke trene på Erdal resten av livet!

La diskusjonen rulle…

Denne artikkelen er kategorisert under Trening. Bokmerk permanent lenke. Stengt for kommentarer og trackbacks.

37 kommentarer

 1. Joss
  Skrevet 8. January, 2009 klokka 16:54 | Permalink

  Vi har vel følt oss litt for hjemme på Erdal..myrane kunne jo gått og..men ser ikke for meg mindre kluss med treninger og kamper som flyttes der akkurat!!
  ask er jo derimot alltid gøy.jeg begynner å nærme meg ballberøringer etter ryggoperasjon etterhvert.

 2. nils
  Skrevet 8. January, 2009 klokka 17:55 | Permalink

  lenger leve ask!!!!

 3. Skrevet 8. January, 2009 klokka 18:51 | Permalink

  Jeg stemmer for gode gamle Hetlevikbanen. Der ble jo Henning toppscorer, så det må jo være noe ekstra med den banen. Finamyren er en god nr 2. Det fine med begge disse banene er at det går an å bade i nærheten. Jeg vil for alt i verden ikke assosieres med Davanger, så for min del frister det lite. Det er rikignok vakkert på Davanger, men i følge myten har jo alle der rødt hår. Jeg synes ikke Erdal fortjener å ta i mot penger fra oss lengre, så jeg er veldig positiv til ny hjemmebane så lenge det ikke blir Davanger eller Nordsiden.

  Ellers må jeg si jeg er overrasket over at det blir trenig idag, med tanke på at det er fakkeltog for fred i byn. Selv hadde jeg ikke tenkt å stille opp i en slik aktivitet, men med alle de politiske garderobediskusjonene vi har (spesielt Kjartan), hadde jeg trodd på mannefall på treningsfeltet.

  Gud hvor jeg har savnet fraværet av diskusjoner på forumet!!!!

 4. Ole-Kå
  Skrevet 8. January, 2009 klokka 19:16 | Permalink

  Per: Har du savnet fraværet?!?!?!?! Hmmmm….

  Utover overnevnte tenker eg at jo lengre sør på vår fantastiske øy vi trener, jo bedre e det…

 5. Kenneth
  Skrevet 8. January, 2009 klokka 19:47 | Permalink

  Jeg stemmer MOT Hetlevik idrettsplass. Altfor langt å svømme for å hente ballen hvis en er så uheldig og skyter over sikringsnettet (via tverrligger, selvfølgelig…). En annen negativ side ved det er at banen ligger i Hetlevik. Finakunstmyren eller Erdal får min stemme.

  Syns forsåvidt at tirsdag er en grei dag å trene, men synd at det har en tendens til å være labert oppmøte de dagene Liverpool eller Man U. spiller CL.

  Avslutningsvis vil jeg bare si at jeg håper oppmøte på utetrening tar seg opp etterhvert. Hadde vært gøyt, det…

 6. Jan-Atle
  Skrevet 8. January, 2009 klokka 19:50 | Permalink

  stemmer for Ask..blir ikke så langt å kjøre da ;)

 7. Andreas Jådd
  Skrevet 9. January, 2009 klokka 01:11 | Permalink

  Kleppestø Sportsklubb tar lett over treningstiden og stadion deres. Davanger Idrettsplass er satans hjemsted. Hvis dere får dette som hjemmebane kan dere glemme tilskuere tror jeg

 8. Pål GD
  Skrevet 9. January, 2009 klokka 05:10 | Permalink

  Jeg stemmer for å fornye avtalen med Erdal dersom vi får kontraktfestet treningstid og hvor mye av banen vi skal ha tilgang til.

 9. Dag Erik
  Skrevet 9. January, 2009 klokka 10:37 | Permalink

  Kan være jeg ikke følger helt med i timen, men vi trente vel faktisk på tirsdager i fjor? Er vel bare i vinter vi har trent torsdager, så det er vel ikke noen grunn til å bli sure fordi vi beholder treningstiden vår? Har vi i det hele tatt bedt om å få trening på torsdager på Erdal?

  Forøvrig synes jeg selvfølgelig at det hadde vært bedre å trene torsdager slik at strekkbefengte bein får restitusjon etter mandagstreningene.

  Mener Erdal er det beste alternativet, tror ikke vi får noen himmelsk behandling av andre idrettslag heller. Myrane kan vi bare glemme med mindre lørdag 20-2130 passer bra. Ask, Davanger og Hetlevik blir litt for perifert tenker jeg, i tillegg frykter jeg at jeg må levere tilbake mye treningstøy dersom jeg må begynne å vise meg på hetlevik igjen.

  Follese kan jo evt bli et alternativ når de får ny bane, men ser for meg at det er lite ledig treningstid der også.

 10. Skrevet 9. January, 2009 klokka 16:51 | Permalink

  Vi har vel for det meste trent på tirsdager, men ble veldig glad da vi fikk tildelt torsdager i vår! Det var tydligvis kun for en liten periode. Men jeg er enig i at det kanskje ikke er så mye å stresse med. Vi overlever tirsdager også.
  Kenneth: Jeg føler ikke at det er mange som er hjemme når united og liverpool spiller?! Dan er jo unitid blodfan, men er vel på alle treningene uansett. Lasse er ustabil med og uten united. Har vi noen liverpoolfans på laget i det hele tatt? Men at antall folk på treninger bør opp, det er jeg enig i! Men det tror jeg går seg til i løpet av dette første kvartalet!

 11. Skrevet 9. January, 2009 klokka 16:52 | Permalink

  Kleppestø er helt klart det beste alternativet hvis man se bort i fra at det aldri er ledig der. Davanger har jeg ikke hørt om, tror det er valdig langt vekke. Ask er vel og bra, men tror ikke veiene ut over der er breie nok til Per sin SpaceWagon. Hetlevik er som Kenneth nevner ikke et alternativ da vi har valgt treningsballer til 1000,- spenn pr stk og ikke har særlig mange som gidd svømme over fjorden for å hente disse når vannet holder 5 fine grader….

  Uten at folk skal måtte kjøre 1 time + for å komme til trening står vi da igjen Strekningen (Erdal) Idrettsplass, i hvert fall frem til Follese evt har noe bedre å by på.

  Foreslår at vi nedsetter en komite som kan drøfte dette når Follese har fått stell på sakene. Stig fremstår vel som en selskreven leder for komiteen når den tid kommer!

  Når det gjelder magel på tilskuere ved en evt overgang til Davanger som hjemmearena så kan vel du kartlegge det Andy. Du er jo tilskueren vår, så spørsmålet er vel om du gidder eller ikke…

 12. Ole-Kå
  Skrevet 9. January, 2009 klokka 20:32 | Permalink

  Lars:
  JEG FINNER DET MEGET KRITIKKVERDIG AT DU INSINUERER AT DET IKKE FINNES LIVERPOOLFANS INNAD I LIBIDOTROPPEN! SOM VI ALLE VET ER LIVERPOOL TIDENES MEST FANTASTISKE KLUBB, OG NYERE FORSKNING VISER FAKTISK AT MINST 80% AV VERDENS BEFOLKNING TRYKKER DENNE KLUBBEN TIL SITT HJERTE OG ELSKER STEVEN GERRARD, (SOM FORØVRIG ER USKYLDIG INNTIL DET MOTSATTE ER BEVIST, NOE SOM DET ALDRI VIL BLI), SOM ER TIDENES MEST FANTASTISKE SPILLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  YOU”LL NEVER WALK ALONE!!!!!!!!!!!!

  (kilde overnevnte faktaopplysning: noe jeg har skrevet sjøl.)

 13. Skrevet 9. January, 2009 klokka 22:53 | Permalink

  CAPSLOCK! CAPSLOCK! CAPSLOCK! CAPSLOCK!CAPSLOCK! CAPSLOCK! CAPSLOCK!

 14. Skrevet 9. January, 2009 klokka 23:02 | Permalink

  Faen. Nå vet jeg ikke om det ble riktig skrevet, så dette ble bare flaut. Vel vel. Dan: Romskipet mitt er selvsagt for bredt til å kjøre på de smale askveiene hvis jeg kjører på fire hjul, men da Nasa hadde det inne til service ordnet de det slik at jeg kan vippe bilen opp på høykant og kjøre på to hjul i svingene, akkurat som folkevognen Herbie. Det var forresten på den samme servicen at de satte inn den bakerste seteraden.

 15. Jådd
  Skrevet 10. January, 2009 klokka 00:17 | Permalink

  Per; er du litt lei deg for at du ikke er her med oss no? Og ikke si: “har dere ikke noe bedre å gjøre på fyll?”

 16. Jådd
  Skrevet 10. January, 2009 klokka 00:17 | Permalink

  Forresten, gøy med wii?

 17. Stig
  Skrevet 10. January, 2009 klokka 15:48 | Permalink

  Nå har jeg ikke lest gjennom alle kommentarene,men alt bygger jo på faktafeil. Tirsdag kl 20 er treningstiden vår i 09 som i 08 og sikkert 07 også. Det er ikke Erdal som kaster oss rundt. Siden vi i oktober fikk innetrening mandager,forhørte jeg meg om vi kunne trene ute en annen dag for at det ikke skulle bli treninger for tett. Det tok erdal 3 minutter å skaffe oss ny midlertidig treningstid. Da vi nærmet oss nyttår ringte lagleder for A-laget og sa at de snart skulle starte opp igjen og da med sine treningstider,som vi hadde lånt i 2 måneder. Til det Dag Erik spør om,så har vi altså ikke spurt om å få trene torsdager.

 18. Skrevet 10. January, 2009 klokka 19:15 | Permalink

  hehe… fint å få det oppklart. Bedre sent enn aldri. Men ok, da er alt greit da! Jeg skal høre med Forum om det går an å trene en annen dag, selv om jeg tviler!

 19. Skrevet 11. January, 2009 klokka 07:38 | Permalink

  Faen. Og jeg som syntes det var så kjekt å være med i en lynsjemobb. Jeg får vel angripe en Mac Donalds butikk i stedet. Etter jeg har spist der riktignok.

 20. Åge
  Skrevet 11. January, 2009 klokka 16:52 | Permalink

  Er Hetleviksbanen aktuell for oss igjen? Kjempe kjempe. Da blir det comeback for meg i alle fall.

 21. Kjartan
  Skrevet 15. January, 2009 klokka 17:28 | Permalink

  Jeg vil trene ved siden av et damelag med fine former og åttitalls frisyrer!!!!!!!!!!!!! Ikke sure men i trettiårene som fremdeles har et knøttlite håp om å bli fotball proff!!!!

 22. Kjartan
  Skrevet 15. January, 2009 klokka 17:29 | Permalink

  Mente menn som i mannfolk

 23. Jan-Atle
  Skrevet 16. January, 2009 klokka 22:14 | Permalink

  Finnes det damelag her?

 24. Skrevet 17. January, 2009 klokka 14:58 | Permalink

  Noen som vet noe om trekningen igår?

 25. Skrevet 17. January, 2009 klokka 23:20 | Permalink
 26. per
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 02:31 | Permalink

  Slik jeg ser det gjennom ølbrillene mine, har vi faktisk en god mulighet til å hevde oss her.

 27. Stig
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 02:54 | Permalink

  Da må du ta av deg øl-brillene. Krabbetor er betraktelig bedre.Skjergard er normalt i 4.Sikkert rykket ned. Tornardo surfet gjennom 7. eller 6.ifjor. Her må det mobiliseres.Tror vi får øvd oss på defensiv organisering

 28. Stig
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 02:54 | Permalink

  Kotid reiser folk på arkitektur-turen til Lars sin hytte. Ser vi må flytte en kamp

 29. Dan
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 03:36 | Permalink

  hehe.. Per, du er et eventyr!!! Den meget nøyaktige og gjenomtenkte analysen din ble dementert på første svar… Men eg elsker deg for positiviteten og “stå-på” viljen din… Ekte “Libio spirit”!!!!

 30. Trond Eirik
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 07:18 | Permalink

  Nå kjenner jeg ikke til Krabbetor eller Tornado, men Skjergard har jeg spilt mot 7-8 ganger både i 4 og 5 div. Det er et gammelt rutinert lag med to unge hurtigtog på topp. De kjempet om opprykk i fjor til 4 div, men slik jeg ser det var det veldig ufortjent. Spesielt etter to kamper mot oss der de hadde griseflaks. Libido er vel på nivå med Erdal på en god dag, så Skjergard burde være overkommelig spør du meg. Nøytraliser Fjellstad-brødrene så har dere en god sjanse!

 31. Skrevet 18. January, 2009 klokka 16:58 | Permalink

  7.div Menn avd 05
  Mathopen
  Fjell FK
  Ask
  Follese 2
  Skjergard 2
  Kjøkkelvik 2
  Libido
  Rong, IL
  Vestsiden-Askøy 2

 32. Kenneth
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 20:46 | Permalink

  Jøss… Skal si Hasundshunden har oversikt. Blir jo kjempegøy å møte Kjøkkelvik igjen. Forrige gang fikk vel samtlige av deres spillere gult kort og tre eller fire mann fikk rødt. De har iallefall fått kunstgress siden sist. Det er da noe.

 33. Stig
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 21:20 | Permalink

  Mer interessant med 3 andre Askøy-lag. Dette blir gøy

 34. per
  Skrevet 18. January, 2009 klokka 22:52 | Permalink

  Spennende avdeling, men jeg hadde håpet at vi måtte på en langtur i år og. Det er litt mer stas å drikke øl fra Hardanger og hjem, enn fra Ravnanger. Blir gøy å nok en gang å hevde oss som øyens beste 7. div lag

 35. nils
  Skrevet 19. January, 2009 klokka 09:31 | Permalink

  ryktet sier at stig og kjartan har meldt overgang til Ask!!!!

 36. Stig
  Skrevet 19. January, 2009 klokka 14:06 | Permalink

  Må ikke høre på Johnny

 37. Skrevet 19. January, 2009 klokka 16:55 | Permalink

  Det er korrekt at Kjartan er Bosman spiller, men forhandlingene pågår, og vi antar at vi kommer til enighet i helgen! Stig sin agent har ikke vært tilgjengelig på tlf de siste ukene!

 • Neste kamp

  Ingen flere kamper.

 • Lagtabell

  # Lag k f p
  1 Hetlevik 14 26 31
  2 Mathopen 15 24 30
  3 Kjøkkelvik 13 7 22
  4 Ask 12 7 22
  5 Eidsvåg2 14 -3 22
  6 Myrdal 13 1 18
  7 Skogsvåg 13 -14 14
  8 NFjell2 13 -25 7
  9 Libido 12 -23 4
  10 Nymark2 0 0 0

  Se full tabell

 • Kampstatistikk

  DateOpponentResult
  27. sep Ask 5 - 1
  20. sep Kjøkkelvik 1 - 5
  17. sep Hetlevik 0 - 5
  13. sep Mathopen 6 - 2
  2. sep Eidsvåg2 1 - 6
  29. aug Skogsvåg 3 - 2
  23. aug Nymark2 2 - 3
  15. jun NFjell2 0 - 7
  9. jun Ask 1 - 2
  30. mai Kjøkkelvik 1 - 0
  24. mai Mathopen 3 - 3
  9. mai Hetlevik 4 - 0
  3. mai Skogsvåg 1 - 3
  1. mai Nymark2 3 - 5
  26. apr Eidsvåg2 4 - 1

  Libido har scoret 26 mål og sluppet inn 54 mål.

 • Hallvards løfte

  Årets løfte er 33, eller mindre, baller som skal plukkes ut av noten.

  Hallvard har til nå sluppet inn 54 av 33 mulige.

 • De neste 4 kamper

  DateOpponentArena
 • Poengligaen

  # Spiller Poeng
  1 Engevik 11
  2 LarsHD 8
  3 Erlend 7
  4 Lars-Erik 6
  5 Marius 5
  6 Christoffer 5
  7 Geir 5
  8 Asbjørn 5
  9 Terje 5
  10 LarsGD 5
  11 Tommy 4
  12 Hallvard 3
  13 Thomas 3
  14 Eivind S 2
  15 Dag 1
  16 Daniel 1
  17 Åsmund 1
  18 TrondE Føli 1
 • Målpoeng

  # Spiller Målpoeng
  1 Lars-Erik 8
  2 LarsHD 7
  3 LarsGD 7
  4 Christoffer 4
  5 Thomas 4
  6 Tommy 3
  7 Ole-K 3
  8 Øyvind B. 2
  9 Henning 1
  10 Håvard 1
  11 Geir 1
  12 Erlend 1
  13 Asbjørn 1
  14 Engevik 1
 • Toppscorer

  # Spiller Mål
  1 LarsHD 5
  2 Lars-Erik 5
  3 LarsGD 4
  4 Christoffer 3
  5 Thomas 2
  6 Henning 1
  7 Geir 1
  8 Ole-K 1
  9 Håvard 1
  10 Øyvind B. 1
  11 Tommy 1
 • Målgivende

  # Spiller Målgivende
  1 LarsGD 3
  2 Lars-Erik 3
  3 LarsHD 2
  4 Tommy 2
  5 Ole-K 2
  6 Thomas 2
  7 Christoffer 1
  8 Øyvind B. 1
  9 Asbjørn 1
  10 Engevik 1
  11 Erlend 1
 • Sponsorer

 • Libido er 31 aktive spillere:

   Keeper
  • 1 – Daniel
  • 1 – Hallvard

  • Forsvar
  • 2 – Stig
  • 6 – Joss
  • 8 – Per
  • 12 – Geir
  • 13 – Erlend
  • 17 – TrondEF
  • 15 – Marius
  • 21 – Dag
  • 27 – Kenneth
  • 42 – PålGD
  • 69 – Mats
  • 75 – ØyvindB

  • Midtbane
  • 4 – OleK
  • 5 – Kjartan
  • 7 – DanFredrik
  • 9 – LarsGD
  • 10 – Lins
  • 14 – Martin
  • 16 – Asbjørn
  • 18 – Tommy
  • 19 – Henning
  • 23 – LarsHD

  • Angrep
  • 3 – ThomasS
  • 11 – Alexander
  • 20 – LarsErik
  • 22 – Dale
  • 14 – Håvard
  • 25 – TrondT
 • Været

 • Kategorier

 • Tidligere innlegg

 • Meta